Смарт Агро предлага на българските земеделски производители висококачествени и доказани марки торове от световнопризнати доставчици, които са подбрани след внимателно проучване и отговарят на едно основно изискване – висока ефективност и отлични резултати на приемлива цена.

Наш основен фокус са иновативните технологии и торове, които успешно адресират предизвикателствата, с които се сблъсква съвременното земеделие. Широката ни продуктова гама включва всички основни групи торове и предлага подходящи продукти за всички култури и начини на отглеждане. Не на последно място, нашите торове гарантирано щадят почвата и околната среда.

Смарт Агро обединява екип от отлични специалисти както в областта на агрономията, така и в областта на търговията с торове и спомагателни продукти за хранене на селскостопански култури. Това ни позволява да предоставяме на нашите клиенти цялостни решения за хранене с висока добавена стойност – съобразени с техните индивидуални потребности и гарантиращи максимални добиви с отлично качество и оптимизирани разходи.

Ние сме Смарт Агро – вашия правилен избор за устойчиво развитие на земеделския ви бизнес!