Да си фермер не е професия, да си фермер е призвание. Да си фермер означава да обичаш земята, дори когато тя не ти дава богата реколта. Да си фермер ознaчава да си на полето и в студ, и в жега, и в празник, и в делник. Да си фермер означа да си готов да носиш огромна отговорност, защото в живота си хората по-рядко имат нужда от лекари, адвокати или полицаи, но от фермери имат нужда по три пъти всеки ден.

Ние от Смарт Агро вярваме, че фермерите са супергероите на нашето време. А вероятно и супергероите на бъдещето. А кой не би искал да бъде част от отбора на супергероите, пък било то и в ролята на асистент?

Ние със сигурност искаме! Ето защо сме се заели със задачата да проучваме, подбираме и доставяме висококачествени торове от световни производители на разумни цени. В гамата ни преобладават супер-иновативни технологии, продукти и цялостни решения за хранене на земеделски култури, които гарантират достигане на оптимални добиви с отлично качество с по-малко усилия и ресурси. Ето това ние наричаме да бъдеш супер-асистент!

Ние сме Смарт Агро – официален доставчик на суперсили за съвременните фермери!