fbpx

Листното подхранване е отлично решение, когато кореновата система на растенията не функционира оптимално или когато усвояването през почвата не работи. Тази форма на хранене е идеална, когато усвояването през корените е нарушено от фактори като прекалено ниски или високи температури на почвата, високо рН на почвата, силна конкуренция с плевели или нападение от нематоди. Листните торове могат да се използват и като перфектно превантивно средство за избягване и намаляване на стресови ситуации.

M-77 е ексклузивен пакет от съединения, които имат определено предназначение. Този пакет включва съставки, които подобряват доставката на разтвора за пръскане, бързото му абсорбиране, както и ефективността на включените хранителните вещества върху целевите органи и тъкани на растенията. Допълнителен иновативен, патентован растителен бустер пренася подхранването на растенията с една стъпка напред. Резултатът от всички тези съставки е по-здрави и продуктивни култури.

Формулата M-77 съдържа:

  1. Съединения, които подсилват ефективността на хелатите, доставени с листното пръскане;
  2. Витамини, които подобряват метаболитната активност на тъканите, усвояващи листното пръскане;
  3. Функционални елементи, които подобряват усвояването на хранителните;
  4. Съединения, които понижават стреса и повишават устойчивостта на растенията към абиотичен стрес, съхранявайки по този начин потенциала им за производителност.