fbpx

Agriges представя революционната технология RyZea и най-голямото й предимство – извлечените от дълбините на Атлантическия океан фитоактивиращи вещества от кафяви водорасли.

Екстрактът се извлича от три вида водорасли, във фазата, в която нивата на фитостимулиращи вещества са най-високи. Най-важните вещества в състава на RyZea са добити от три вида водорасли, богати на бетаини, фукоидани и алгинати.

Фитостабилността на молекулите на водораслите се гарантира от щадящия метод на екстракция.

Ефективността на RyZea е гарантирана благодарение на високата концентрация на:

  • Полизахариди и бетаини, осигуряващи силна защита срещу стрес.
  • Аминокиселини, които имат хелатиращо спрямо хранителните вещества действие и едновременно с това играят ролята на биоактиватори.
  • Естествени растителни хормони, които едновременно стимулират растежа и спомагат за по-добра реколта – повишават не само качеството, но и количеството.

Научете повече за технологията от видеото:

Ryzea-5

Agriges произвежда и продава специализирани торове за органично и интегрирано земеделие от 1988 година. Компанията има 5 собствени завода в италианския град Сан Салваторе Телесино, в които се извършват всички фази от производствения цикъл и се осъществява непрекъснат контрол: от закупуването на суровините до опаковането на готовата продукция, която след това се дистрибутира по целия свят.

Като част от международната надпревара за повишаване на вниманието към теми като безопасност и качество на произведените храни, Agriges е компания, насочила стратегията си към създаването на висококачествени продукти, зад които стои прост принцип –  да се произвежда повече по безопасен начин.

Основната цел при разработката на всеки продукт е да се гарантира постигането на безопасна земеделска продукция по устойчив и щядящ околната среда начин.

За да осигури най-високите стандарти за качество и ефективност на продуктите, Agriges използва сътрудничество с изследователски институции, тестови съоръжения, университети, кооперации и ферми, в допълнение към интензивна вътрешна изследователска дейност, насочена към въвеждане на устойчиви решения на пазара, които максимизират реколтата.

Съществен елемент от успеха на Agriges е щателният подбор на висококачествени и безопасни суровини при стриктен контрол по цялата верига на производство.

Собствена лаборатория за контрол на качеството

Agriges разполага с модерна лаборатория, в която висококвалифицирани служители ежедневно извършват мониторинг на всички суровини във входа и крайните изходящи продукти.

Микробиологична лаборатория

Иновациите са в основата на фирмената политика на Agriges и тук успешно се комбинират най-добрите идеи на експертите, базирани на над 30-годишен опит и натрупани агрономически знания. Така се ражда всеки от продуктите на Agriges, който първоначално се тества в лабораторни условия, а след това преминава изключително тежки „стрес тестове“ в истински условия на експерименталните полета на компанията.